Az Ön Disztribúciós Partnere Vegyipari Specialitásokkal

Az 1997-ben alapított Nordmann, Rassmann Hungária Kft. a 26 leányvállalatból álló NRC Csoport része.

Budapesti cégünk szintetikus és természetes vegyi alapanyagok, valamint speciális vegyi adalékanyagok disztribúciójával foglalkozik. Disztribútorként és értékesítési partnerként mi vagyunk az összekötő kapocs a magyar piacon jelen lévő vásárlók és a beszállítók világszintű hálózata között. Egyedi megoldásokkal szolgálunk termékei gyártásához az Ön igényeire szabva. Biztosak vagyunk benne, hogy a mi kiváló minőségű, technikailag kifinomult nyersanyagaink és speciális kemikáliáink széles palettáján megtalálja az Önnek legmegfelelőbb terméket.

Ágnes Földi, Managing Director

Munkatársaink mind tudják, mi számít. Mélyreható technikai és alkalmazott tudásukkal, átfogó termék-ismeretükkel és szakértelmükkel; továbbá az általuk képviselt magas minőségi és szolgáltatási standardokat szem előtt tartva örömmel állnak az Ön rendelkezésére, és szolgálnak tanáccsal. Csapatunk mindig ugrásra kész, ügyfelünknek legyen szüksége akár a törvényi szabályozások betartásában, vagy marketingstratégia kialakításában való segítségre. Szorosan követjük az aktuális piaci trendeket, és nagy hangsúlyt fektetünk a kreativitásra és az egyéni értékekre, amelyek hozzásegítenek minket az új termékek és új felhasználási területek kifejlesztéséhez.

A hamburgi központú NRC csoport a világ vezető, vegyianyag-disztribúcióval foglalkozó kereskedelmi cégei között van. Független, 100 éves családi cégként a mi megkülönböztető jelünk a hagyományok tisztelete, innovativitásunk és globális nyitottságunk. A csoport éves forgalma 440 millió euro, munkatársaink száma 440.

A mi feladatunk, hogy segítsük Önt, és ezzel cégük sikerét. Tegyen minket próbára! Örömmel állunk a kihívások elé.