Coatings & Construction

A festékiparban, bevonatokhoz és építőiparban használt magas teljesítményű anyagaink, valamint szálerősített kompozitjaink a legszigorúbb minőségi előírásoknak is eleget tesznek.

Ásványi vagy diszperziós-alapú építőipari termékekre keresi az optimális megoldást? Ha igen, ránk számíthat. Az Ön egyéni igényeihez igazodó átfogó tanácsadással szolgálunk, hogy megtaláljuk az Ön építőipari tevékenységéhez legjobban illő megoldásokat.

A szálerősített kompozitok területén standard és speciális termékek változatos palettáját kínáljuk. Megtalálhatóak nálunk epoxy gyanták, keményítők, telítetlen poliészter és vinyl észter gyanták, valamint erősítő anyagok – csak, hogy néhányat említsünk.

Poliészter gyanták alapvető összetevői a hajóépítésnek

Innovatív nyersanyagaink egyedi színeket, extra fényt, mélységet és sűrűséget adnak a festékanyagoknak, és új megvalósítási ötleteket tesznek lehetővé a lakkiparban.. Termékeink között megtalálhatóak a kötőanyagok (vizes, UV, nagy szárazanyag tartalmú) csakúgy, mint funkcionális töltőanyagok, pigmentek és egyéb adalékanyagok. Széleskörű, innovatív portfóliónk teljessé tételéhez a standard építői-, festékipari és kompozit alapanyagok mellett számos egyéb speciális ipari alapanyagot is ajánlunk, például feldolgozóolajokat, hőátadó folyadékokat és hidrokolloidokat.

Kérdése van a készítményeinkkel, rendhagyó beszerzési igényekkel, vagy egyedi keverékekkel kapcsolatban? Speciálisan az Ön igényeinek megfelelő termékcsaládot keres? Keresse munkatársainkat!