Elastomers & Additives

Hosszan tartó rugalmasság és tartósság – az általunk kínált anyagosztály felhasználhatósága kiemelten változatos.

A gumi- és poliuretán-iparnak szánt speciális temékskálánk évtizedek óta megfelel a tartóssággal és szinergikus hatékonysággal kapcsolatos legszigorúbb elvárásoknak. Sokoldalú szintetikus gumi termékeink, gumiipari vegyi anyagaink, gumivegyületeink és a poliuretán nyersanyagaink választékának kialakításakor a technológiailag kifinomult termékek legjavát vettük kínálatunkba.

A gyártó szektorba tartozó ügyfeleik például az autóipar, repülés és gépészet területeiről fordulnak hozzánk átfogó, és specifikus tanácsokért egyaránt. Ezért a mélyreható termékismeret, megbízható üzleti tudás és a rugalmasság csapatunk kiemelt prioritásai között szerepel.

A gumiiparba szállított elasztomerek és szintetikus gumik széles termékportfóliója mellett használatra kész szilikon és fluorszilikon gumikeverékeket is kínálunk. Ügyfeleink gyakran kérdeznek rá, hogy széles gumiipari vegyianyag-választékunk pontosan milyen termékekből áll, ezért tanácsadónk a nap bármely percében kész segíteni az eligazodásban.

A poliuretánok gyártásához magas teljesítményű poliolok, izocianátok, ónkatalizátorok és prepolimerek nagyszámú választékát szállítjuk. Az egyedi felhasználáshoz optimális PU nyersanyagok és segédanyagok kiválasztásához elsőrangú technikai segítségnyújtásra van szükség. Bebizonyítjuk, hogy ebben is mi vagyunk a legjobb választás az Ön számára.

Termékpalettánkat saját márkás termékeink teszik teljessé, amelyek előállításánál kiemelt figyelmet fordítunk a beszállítók kiválasztásánál és a minőségbiztosításnál egyaránt.