Life Sciences

Tevékenységünk fókuszában a mindennapi egészség és jó közérzet elősegítése áll.

Közismert tény, hogy az igazi szépség belülről fakad. De mi az NRC-nél segítünk ezt a szépséget még egy lépéssel tovább csiszolni azzal, hogy a kozmetikai ipart olyan, technológiailag továbbfejlesztett alapanyagokkal látjuk el, amelyekkel a haj még fényesebb, a szemek még csillogóbbak, a krémek pedig még könnyebben kenhetők lesznek. Laboratóriumunkban olyan egyedi készítményeket és új termékeket fejlesztünk, amelyek követik a legújabb trendeket – például természetes alapanyagokból készülnek.

A háztartási iparhoz kapcsolódó kérdésekben “tiszta” megoldásokkal szolgálunk, mivel a privát, ipari és kereskedelmi szektorban használt tisztító-és fertőtlenítőszerek előállításához modern, kifinomult technológiával előállított adalékokat tudunk ajánlani.

Az egészség a legértékesebb kincs – és mi is segítjük megőrzését és hatékonyságát azzal, hogy a hatásos és jól tolerálható gyógyszerkészítmények előállításához kiváló minőségű alapanyagot szállítunk. A tabletták, bevont pirulák, porok, kenőcsök, és egyéb gyógyszeripari termékek létrehozását a legjobb segédanyagok és aktív hatóanyagok teszik lehetővé.

Ételeink már nem csak az ízről szólnak: megválasztásukban egyre nagyobb szerepet játszik a textúra, az állandóság, a funkció és a további egészségügyi előnyök is. Az élelmiszeriparnak kínált termékeink széles skálája biztosan meghozza az étvágyát újdonságaink iránt.