Plastics & Additives

A modern élet nélkül elképzelhetetlen műanyagok. Szerencsére nálunk fellelhető az összes alapanyag, ami sikeres gyártásukhoz kellhet.

A műanyagiparnak, azon belül is az autóipari alkatrészek gyártásához, a gyógyászati iparnak, valamint a csomagolóiparnak termoplasztikus műanyagokkal szolgálunk. A műszaki és tömeggyártású műanyagaink széles választékán túl számos egyéb speciális vegyi alapanyaggal kapcsolatosan is szívesen nyújtunk tanácsadást.

A funkcionális segédanyagok fontos szerepet játszanak a PVC, a műanyag- és a textiliparban egyaránt. Használhatók technológiai segédanyagként, a mechanikai tulajdonságok javítása érdekében, vagy arra, hogy a kész alkatrészeknek egyedi megjelenést adjanak. A gyártók és árusítók világszintű hálózatával ápolt hosszútávú kapcsolatunk felbecsülhetetlen értékesítési partnerré tesznek minket ezen nyersanyagok és segédanyagok területén.

A mindennapi élet biztonságosabbá tételéhez égéskésleltetők, tűzvédelmi gát segédanyagok és szinergikus termékek széles skáláját biztosítjuk a műanyagok és bevonatok iparához, nagy hangsúlyt fektetve a halogénmentes rendszerekre. Figyelemmel kísérjük ugyanakkor a változó piaci elvárásokat és szabályozásokat is.