Csatlakozz egy sikeres csapathoz

Olyan embereket keresünk, akik szeretnének elérni valamit. Akiknek ötletei vannak. Akik olyanok, mint Te!

Cégünk kereskedelmi sikerét a dolgozóink elkötelezettségének és szakértelmének köszönhetjük. Akár az értékesítés vagy termékmenedzsment, akár az ügyfélszolgálat vagy logisztika területén szeretnél dolgozni, mi izgalmas, új kihívásokkal várunk, egy nemzetközi piacon. Bármit is csinálunk, jobban akarjuk csinálni, mint a versenytársaink – és ehhez szükségünk van a Te segítségedre is!

Munkavállalóink büszkék rá, hogy a céges családunk részei lehetnek. Az NRC hírnevet szerzett magának hosszútávú alkalmazotti munkaviszonyaival, és nálunk már az elejétől belekóstolhatsz a felelősségvállalásba – nálunk, ahol a kiválóságra való törekvést a kölcsönös tisztelet, bizalom és nyitottság teszi lehetővé. Az emberi kedvesség cégkultúránk egyik alapköve. Vállalatunk ésszerű méreteinek és lapos hierarchiájának köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy ötleteid és aggodalmaid meghallgatásra és gyors válaszra fognak találni.

Vállalatunk hagyományosan nagyon komolyan veszi munkavállalóink közép- és felsőoktatását, továbbtanulását. A szakmai és személyes fejlődést belső és külső tréningek és oktatóprogramok révén segítjük. Ebbe beletartoznak a nyelvtanfolyamok és interkulturális tréningprogramok is, mivel munkavállalóink közül sokan mozognak nemzetközi körökben.

A következő izgalmas kihívás a Nordmann, Rassmann-nál vár Rád! Nézd meg aktuális álláslehetőségeinket.

Kapcsolattartó:

Horváth Bálint
Telefon+36 1 462 00 84, info(at)nrc-hungaria.hu
Fehérvári út 50-52, 1117 Budapest, Magyarország;