Innovatív vegyületeink trendet teremtenek

A portfóliónkban elérhető nyersanyagok széles skálája segítségével a kozmetikai és háztartási vegyianyag-piac minden szektorában szinergiákat tudunk teremteni.

Az NRC-nél a magas minőségű termékek kifejlesztéséhez szükséges minden terméket és szolgáltatást megtalál. Akár új bőrápolási termékcsaládot kíván alapanyagokból kifejleszteni, akár minőségvizsgálatok sorozatát kívánja végrehajtani: mi segítjük vállalkozását. A németországi Hamburgban található modern applikációs laboratóriumunkban a számos beszállító és partner révén szerzett terméktapasztalatainkra támaszkodva állítunk elő olyan új vegyületeket, amelyek megfelelnek a ma piaci feltételeinek.

Emellett szorosan együttműködünk az ügyfeleink laborjaival is, és támogatjuk gyártóink applikációs laboratóriumait is. Ez az együttes erőfeszítés temérdek erőforrást hoz nekünk cserébe. A kozmetikai és háztartási vegyianyag-iparon túl szoros partneri viszonyt ápolunk egyéb vállalatok labóratóriumaival is, mint például a Rowa Csoport laboratóriuma.

A partnereinkkel való együttműködés révén rálátunk az összes általánosan használt mérési és keverési folyamatra, és vulkanizációs eljárásra. Az Ön vállalatának termékfejlesztését így a saját erőforrásaink mellett az ellátó hálózatunk szakértelmével is maximálisan tudjuk segíteni.

Érdekli? Keressen minket!