EU REACH rendelet

A REACH rendelet tényleges alkalmazása komplex tevékenység. Az NRC-nél mi Önnel szorosan együttműködve dolgozunk, és ellátjuk Önt az összes olyan információval, amely elősegíti a feladat tökéletes ellátását.

A REACH, azaz a vegyi anyagok regisztrálásáról, értékeléséről, engedélyezéséről és korlátozásáról szóló Európai Uniós jogszabály 2007-ben lépett életbe. A bizonyítási teher megfordításával a REACH a vegyi anyagok biztonságosságát bizonyító eljárás kötelezettségét a gyártókra és importőrökre rótta; akik kötelesek regisztrálni vegyi anyagaikat, és biztosítani, hogy termékeik felhasználása biztonságos legyen.

A témában érintett NRC munkatársak már a REACH hatályba lépése előtt részt vettek külső és általunk szervezett olyan tréningeken, amelyek felkészítették őket a REACH összes aspektusára – különös tekintettel az értékesítési csatornák teljes vonalára vonatkozó kommunikációra. Az NRC mindezeken felül felállított egy REACH projekt csapatot, amelynek tagjai a vezetőség és a különálló üzletágak mellett a Minőség- & Biztonságirányítás, a Logisztika és az IT csapataiból kerültek ki. További információkat és gyors segítségnyújtást az NRC REACH brosúrájában talál, amelyet PDF formátumban letölthet honlapunkról. A REACH és GHS jogszabályok aktuális állapotáról emellett rendszeresen beszámolunk céges magazinunkban, a tradetrends-ben.

A Minőség- & Biztonságirányítás elérhetőségei | REACH:

Horváth Bálint
Telefon: +36 1 462 00 84, info(at)nrc-hungaria.hu
Fehérvári út 50-52, 1117 Budapest, Magyarország